Houten deurkozijnen op maat bestellen?

Bij Toelevering Online is het mogelijk om de gewenste deurkozijnen op maat te bestellen, en ze binnen vijf werkdagen al in huis te hebben. Met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke online configurator stel je zelf je eigen deurkozijn samen, welke afmetingen je daar ook voor kiest! Wil jij jouw houten deurkozijn van uitstekende kwaliteit snel en eenvoudig bestellen? Toelevering Online weet als geen ander dat je in de bouw je producten snel geleverd wilt hebben, zodat de andere werkzaamheden niet stil komen te liggen.

Meteen een houten deurkozijn bestellen?

Op locatie voer je de gewenste maten in en kun je de maatvoering opslaan. Jouw gegevens blijven bewaard, zodat je de bestelling later op een gewenst moment definitief kunt maken. In slechts vier simpele stappen bestel je het houten deurkozijn voor jouw project. Wil je meteen aan de slag met de bestelling van jouw raamkozijn? Je kunt online het kozijn eenvoudig samenstellen. De configurator is 24/7 te gebruiken. Na de bestelling produceren wij jouw raamkozijn in onze timmerfabriek. Tenslotte leveren wij het houten deurkozijn (of de kozijnen) graag bij je af. Levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt. De snelst mogelijke levertijd is al binnen 5 werkdagen!

 

Een houten deurkozijn van Toelevering online: standaard of op maat gemaakt

Toelevering Online heeft een zeer divers aanbod aan standaard modellen houten deurkozijnen. Je hebt keuze uit houten voordeuren, houten tuindeuren en wij leveren zelfs houten schuifpuien. De keuze is volledig aan jou!

Wil je toch liever een model? Geen probleem! In de online configurator kun je je eigen houten deurkozijn samenstellen. Hier is het mogelijk om zelf extra opties toe te voegen. Kies voor een stapeldorpeldeur met zijlicht, bovenlicht of allebei en maak de keuze voor naar binnen- of naar buitendraaiend. Alle opties ingevuld? Jouw houten deurkozijn is klaar om besteld te worden!

Meer informatie over een kozijn van Toelevering Online?

Wil je meer informatie ontvangen over onze deurkozijnen? Wil je graag hulp bij het bestelproces of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.